O nama

MEDIUM IT je informatička tvrtka kojoj su primarne djelatnosti izrada i održavanje web stranica sa sjedištem i uredom u Osijeku, ali s klijentima u Europi, SAD-u, Australiji i Novom Zelandu. Naše višegodišnje profesionalno iskustvo koje smo skupljali i prije rada unutar MEDIUM IT tvrtke i veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje kvalitetu usluge i predanost da našim klijentima pružimo najbolju moguće podršku za njihovo digitalno poslovanje. Programiramo, dizajniramo i razvijamo web stranice koje unaprjeđuju vaš brand te učinkovito prenose vašu poruku. Naša misija je utvrditi optimalan pristup vašem dugoročnom uspjehu. Naša je želja poboljšati vašu digitalnu prisutnost.

MEDIUM IT pruža usluge web hostinga i održavanja web stranice za većinu naših klijenata. To im je olakšanje jer trebaju kontaktirati jednu tvrtku za sve. Pružanje usluge web hostinga shvaćamo ozbiljno i radimo s partnerima da bi imali stalno osigurane dodatne resurse, kako ne biste morali razmišljati o web hostingu.

Također nudimo i usluge održavanja web stranica. Usluga o održavanju web stranica uključuje svakodnevno programiranje, dizajniranje, razvoj i marketinške potrebe koje vaša web stranica može zahtijevati. Naši stručnjaci, rade sa širokom lepezom sustava za upravljanje sadržajem i web-programskih jezika (WordPress, Woocommerce, Magento, Laravel, PHP).

Ne koristimo izlizane fraze. Želimo pružiti najbolju moguću online prisutnost našim klijentima. Za neke klijente to je jednostavna web stranica s vrlo malim aktivnostima, dok ostali projekti zahtijevaju određenu fazu razvoja te konstantno programiranje, dizajn i marketing.

Želite li možda potpuni redizajn web stranice ili pokrenuti novi web shop, e-trgovinu od nule, mi smo prava tvrtka za vas.